SSIN

SSIN er en skytteforening dannet i 2009 med det formål at samle IPSC skytter under en forening.

IPSC

IPSC er skydningens formel 1. Kræver evne til at styre et større håndvåben under krævende udfordringer.

En statisk side

Dette er en statisk side med generelle informationer. Nyheder, invitationer m.m. findes på vores Facebook gruppe.

Hvor er vi?

Vi holder til på Hanebjerg Skyttecenter udenfor Hillerød. Vi lejer en del af terrænskydeområdet til vores ugentlige træning, og mere eller mindre af resten af skyttecentret til de stævner vi arrangerer.

Læs mere om Hanebjerg skyttecenter på deres hjemmeside Hanebjerg Skyttecenter.

Her er et link til et kort på Google Maps.

Aktiviteter

Vores aktiviteter er delvist træning, som igen kan opdeles i træning i specifikke øvelser og i at skyde en bane, der sættes op til lejligheden, og så stævner. SSIN arrangerer 5 – 6 små matches (minimatches) om året. Derudover har vi en af de 6 – 7 matches der indgår i SweDen Cup mellem svenske og danske klubber, og endelig Rooster Mountain (se egen side her). Rooster Mountain er en af de mest populære stævner i Europa. I alt deltager ca. 350 skytter fra hele Europa – og nogle fra længere væk. Pladserne bliver revet væk indenfor få minutter efter de bliver udbudt.

At være medlem af SSIN betyder, ud over egen skydning, også deltagelse i banebygning, administration og det at være dommer.

Så længe det er varmt nok, og sikkert så man ikke glider i frost og sne, træner vi hver uge hvor området ikke bruges til andre aktiviteter. Vi har fast træningstid lørdag fra. kl. 10.00 til en gang efter frokost når lysten ebber ud. I perioder er der også mere decideret teknik træning, i øjeblikket tirsdag aftener.

Medlemmer kan følge med i dette på vores Facebook side som indeholder mere detaljeret information.

Medlemskab

Kontingentet er kr. 650,- om året, halvt kontingent efter 1. september. Ved indmeldelse efter 1. november betaler man forud fuld pris for næste år, og resten af indeværende år er gratis.

Vær opmærksom på at al kommunikation foregår elektronisk.

For at have glæde af af skyde i SSIN skal man have adgang til eget våben og en IPSC licens. For at have eget våben skal man have været aktivt skydende i en forening (altså ikke i SSIN) i to år. En IPSC licens kræver et week-end kursus og at man er vandelsgodkendt af politiet.

Læs mere om betingelserne for licens her. IPSC er en disciplin som hører under Dansk Sportsskytte Forbund.